Pohár Lib. kraje

 

Oddíl podporuje Liberecký kraj

Krátké zprávy

30.3.2013 Propozice na jablonecký plavecko-běžecký duatlon, který se bude konat 25. dubna naleznete zde

5.10.2012 Výsledky z lékařského triatlonu naleznete zde.

 31.7.2012  TJ Bižuterie Jablonec n.N. uspořádá  dne 22.září 2012 opět triatlon pro mládežnické kategorie. Podrobnější infromace již brzy v sekci Libereceký kraj.

    8.7.2012 Zážitky Petry Kuříkové - 5.té   z akademického MS si můžete přečíst zde.

28.3.2012    13.Jablonecký plavecko-běžecký duatlon se uskuteční ve čtvrek 12.dubna v plaveckém bazénu ( ul. Sv.Čecha ) a jeho okolí. Prezentace od 13 do 13,30hod. Bližší informace uvedeme v nejbližší době.

29.1.2012 Ve druhém závodě ČP v ZTT v Hlinsku si vedll skvěle Martin Hušek, když stejně jako před týdnem získal 2.místo. Lepší byl pouze Pavel Jindra. Ostatní závodníci našeho oddílu nestartovali. Po dvou závodech je Martin celkově druhý a tým TJ Bižuterie na 2.-3.místě výsledky zde.

TOPlist

Běží na Drupalu, open-source redakčním systému

 

První srpnová neděle pro mě měla znamenat jeden z vrcholů sezóny. Na českém území, konkrétně v Táboře, se konal Evropský pohár juniorů v triatlonu, který byl zároveň i Mistrovstvím České republiky.

 

 

   Konkurence byla kvalitní. Do závodu juniorek se přihlásilo početné pole 31 závodnic celkově z deseti zemí světa.

   Bohužel pro mě znamenal Táborský triatlon jedno velké zklamání. Všechno se začalo kazit už během startovního výstřelu, když jsem za zmatkovala a nestihla jsem se zařadit ke startovní čáře. Plavání jsem šla doslova na krev a snažila jsem se udržet kontakt s první skupinou. Z vody jsem vylézala kolem devátého místa a díky dlouhému výběhu jsem pár soupeřek i předběhla. Ale potom opět došlo na moje nalézání na kolo. Než jsem se rozjela, byl už zbytek holek pryč. Scénář se opakoval. Opět jsem se ocitla v druhém balíku. Dvacetivteřinový odstup na čelo se proměnil na minutu padesát. Doběhnout tuto propastnou ztrátu bylo již téměř nemožné a motivace proč běžet rychle se pomalu ztrácela. Můj výkon nestačil lépe než na šesté místo v celkovém pořadí a na druhé místo na Mistrovství republiky.

   Po desátém místě na ME se ode mě očekávalo určitě medailové umístění. Moje zklamání bylo o to větší. Ale kdo se s tímto tlakem od okolí nevyrovná, nemůže sport dělat. Říká se, že vše špatné je pro něco dobré a chybami se člověk učí. Teprve teď mi došlo, co je kamenem mého úrazu. Dokud se nenaučím pořádně naskakovat na kolo tak, jak to dělá zbytek startovního pole, chytit první balík se mi podaří jen zázrakem.

   Další velkou výzvou bude Evropský pohár dospělých, který se bude konat 22.srpna v Karlových Varech, kde bych se poprvé měla utkat s olympijskými vzdálenostmi triatlonu (1,5-40-10km).
 

 

Váš hlas: žádný (1 vote)

Jojo, vime o cem mluvis, Jitu jsem vzal kdysi na silnici, kde nejezdi auta, a 20 minut jsme naskakovali a seskakovali z kola, dokola a dokola, rychleji a rychleji...ona mela za ukol me uviset...vse se da natrenovat. Paja

do pondelniho treninku jsem si myslel,ze na to kolo naskakujes-nez jsme si to vyjasnili-takze ukol zni-do Varu naucit!pepa

zase po X letech zkusil "odjet zavod" bez ponozek! nohy prezili, ja taky, ale stejne sem byl druhej :-),takze v ponozkach to asi neni :-) pepa

Už na tom začínám pracovat...

Swimaholic